2023.05.28
Emil, Csanád
Kezdőlap Belföld Így hajtja magát az edzőteremben Tóth Vera - videó

Így hajtja magát az edzőteremben Tóth Vera – videó

Fokozatosan tért vissza koronavírus-fertőzése után a sportoláshoz Tóth Vera.

“Szép fokozatosan tértünk vissza és ezalatt az idő alatt megélt belső vívódások is kezdenek eltűnni, hisz nekem a mozgás most már olyan, mint a levegő” – kezdte Instagram-bejegyzésében Tóth Vera.

Az énekesnő életében ugyanis igencsak fontos a sport, ezért amikor a megbetegedése után el lett tiltva tőle, összedőlt számára a világ. Egyúttal azért is, mert a hosszú karanténidőszak alatt egyfajta mentsvárat jelentett neki.

“Soha nem hittem volna, hogy azért fogok hisztizni, toporzékolni, mint egy őrült, mert nem mehetek futni, vagy a megszokott edzéstervemet nem folytathatom két hónapig. Elsőre csak sétáltam, sokat, lassan, aztán a betegség után 5 héttel elmentem óvatos kardióedzésekre, de nagyon keveset és egy bizonyos pulzusszámot nem léptünk túl. Aztán két perc futás, power kardio” – írja az énekesnő, aki azt is megfogalmazta, hogy szerdán végre elkezdhette komolyabb edzését.

Azonban Verában ott volt a félelem, hogy felkúsznak rá újra a kilók. Először az egész világra haragudott, amiért nem tudja egyensúlyba hozni testének és lelkének harmóniáját, majd végül belátta, hogy nem lehet magával ennyire szigorú.

Indirekt/Blikk