IMPRESSZUM

A www. indirekt. hu portál a Blue Development Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) szolgáltatása.

Cégnév: Blue Development Kft. 

Székhely: 2045 Törökbálint, Kastély utca 7. 

ELÉRHETŐSÉGEINK:  

Cím: 2045 Törökbálint, Kastély utca 7.

Értékesítés, hirdetés, ügyfelek: 

E-mail: [email protected]

Főszerkesztő: Csontos Róbert

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A felhasználó a Szolgáltató által üzemeltetett honlapra történő belépéssel elismeri, hogy a jelen feltételeket megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el. 

A Szolgáltató honlapjának arculata, elrendezése, szerkesztése és teljes tartalma egyéni, eredeti jellege következtében szerzői jogvédelem alá esik. 

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni, terjeszteni vagy tárolni. 

Bárki használhat a Szolgáltató oldalaira mutató hivatkozást (link), azonban a felhasználás módja és terjedelme nem sértheti a szerzői jogokat.

A Szolgáltató a saját honlapjáról elérhető, harmadik személyek által felhelyezett tartalmakra és internetes oldalakra mutató linkeket helyez el, azonban a harmadik személyek által elhelyezett tartalmakért és internetes oldalakért semmiféle felelősséget nem vállal, és nem felel ezen oldalak tartalmának használatából eredő kárért.

A Szolgáltató a tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, korszerűsítheti, vagy visszavonhatja. 

Ügynökségi értékesítési képviselet:

Oldalunk ügynökségi értékesítését az Atmedia végzi.


1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6. I. torony, II. emelet
E-mail: [email protected]

Indirekt értékesítés:

Horváth Réka
E-mail: [email protected]