KezdőlapCímlapKatalin hercegné békítheti ki Vilmost és Harryt

Katalin hercegné békítheti ki Vilmost és Harryt

Fontos és megrendítő események történtek, mióta utoljára Harry herceg Nagy-Britanniában járt. Néhány nap múlva azonban újra oda utazik majd…

Szerdán fog visszatérni Nagy-Britanniába Harry herceg, hogy részt vegyen a Szent Pál-székesegyházban, Londonban megrendezendő különleges ünnepségen, amely az Invictus Játékok 10. évfordulóját ünnepli. Legutóbb februárban járt az Egyesült Királyságban, amikor rövid találkozójára került sor apjával, Károly királlyal, miután nyilvánosságra hozták a király betegségének hírét – számolt be minderről a Mirror.

A mostani látogatásnak azért is tulajdonítanak különösen nagy jelentőséget a szakértők, mert időközben Katalin hercegné is bejelentette, hogy rákkal diagnosztizálták. Sokak szerint viszont, ha valamikor is békülésre kerülne a sor, akkor az jó eséllyel nem most fog megtörténni, és az általános vélemény szerint is valószínűtlen, hogy találkozzanak egymással a testvérek. 

Szerintük a kérdés inkább az, hogy vajon Katalin hercegnének van-e energiája és szándéka egyfajta hidat képezni a két herceg között, mert leginkább az ő közreműködése tudná enyhíteni az sértettséget és az elmérgesedett helyzetet. De sokak szerint könnyen lehet, hogy ő inkább a háttérben kíván maradni.

Indirekt/nlc.hu