KezdőlapCímlapErdélyi Mónika 20 kilót fogyott, Jákob Zoli segítette őt

Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott, Jákob Zoli segítette őt

Mónika a milliárdos üzletember és egy táplálkozástudományi szakértőkből álló csapat által kifejlesztett módszernek köszönheti a brutális súlyvesztést.

Az országot elárasztották Erdélyi Mónika 20 kilós fogyásának plakátjai május 1-jén, de vajon minek köszönheti a tévés-youtuber, hogy megnyerte a 15 éve tartó harcot a fölös kilókkal szemben? Erdélyi Mónika és Jákob Zoli hetente találkoznak egymással, s már a másik családját és közvetlen környezetét is elég jól ismerik. Mónika szerint semmi több nincs közöttük barátságnál, ám szerinte az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van.

Beköszöntött a május, a munka mellett Erdélyi Mónika pedig a 20 kilós fogyását is ünnepelhette, amiről közel 300 plakátot helyeztek ki az országban. Ezek közül a Mónika Show egykori műsorvezetője két fotón is látszik, mutatva, hány kilót dobott le, illetve milyen elképesztő alakja lett. Mónikának nagy siker ez, hiszen egy 15 éves háborúban győzött a fölös kilókkal szemben. A titok egy ismert személyhez fűződik…

Jákob Zoli, a Nagy Ő sztárja, az ország egyik leggazdagabb embere, akit tűzpiros Ferrarijáról mindenki felismer… nos, nemrégiben szélesítette vállalkozási területét. Ugyanis a milliárdos életmódprogramot indított, s egészen Svájcig utazott, hogy bővítse az ezzel kapcsolatos tudását.