2023.02.09
Abigél, Alex
Kezdőlap Címlap Először szólalt meg a szakításukról Zámbó Krisztián

Először szólalt meg a szakításukról Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián nincs túl jó passzban a szakítása után. Nyíltan beszélt arról, milyen érzések kavarognak benne.

Zámbó Krisztián és egykori párja, Takács Zsuzsika – tizenegy év együttlét után – nemrég mondták ki, hogy nem folytatják a kapcsolatukat. Tizenegy év alatt többször is szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz, és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak, nincs esély arra, hogy újra összejöjjenek. Közös tetoválásaik szintén összekötik őket, amelyet az énekes maga részéről nem tervez eltüntetni, hiszen Zsuzsika meghatározó része volt az életének.

Az előadót rajongói érzelmesnek és őszintének ismerték meg, így nem csoda, hogy most is nyíltan beszélt arról, hogyan érzi magát. 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában egy szerelmes filmből osztott meg idézetet.

„Az ember egyszer csak rádöbben, hogy vége, végleg. Nincs visszaút, érzi az ember. És ekkor jön el a pillanat, mikor felidézzük, hogy is kezdődött, majd rájövünk, hogy már azelőtt, hogy gondoltuk volna. És az emberben ekkor tudatosul, hogy minden csak egyszer történik meg, és bármennyire szeretnénk is, ugyanaz az érzés már sose lesz meg. Soha többé nem érezzük magunkat három méterrel a felhők felett” – írta, majd reagált is rá.

„Mai nap estem át ezen a holtponton, amikor egy tizenegy éves kapcsolatnak vége szakad. Nagyon sokan vagytok, akik mellettem álltok és nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen. Valószínű, Zsuzsi is hasonló dolgokat él meg, ez egy hosszú szerelem volt, egy igaz szerelem volt. Most átestem a holtponton, kicsit nehéz volt az elmúlt pár napom, de úgy néz ki, hogy ezt már sikerült elfogadnom” – vallotta be őszintén, aztán megköszönte a rengeteg támogatást a követőinek. Hangsúlyozta: szerinte idővel minden jobb lesz.