KezdőlapCímlapPataki Zita szerint ez a hosszú házasságuk titka

Pataki Zita szerint ez a hosszú házasságuk titka

11 éve már, hogy Pataki Zita és Szárnyas Attila oltár elé állt, azóta pedig rengeteg minden történt velük. Az RTL sztárja régi fotókkal nosztalgiázott a közösségi oldalán.

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila nagyobb harmóniában és összhangban élnek, mint valaha. Bár évekkel ezelőtt ezt nem sokan gondolták volna róluk, az idő őket igazolta, hiszen már több mint egy évtizede annak, hogy összeházasodtak. A szerelmeseknek ráadásul nem akármilyen kihívások elé néztek: teljesen összeomlottak a tíz sikertelen lombikprogram után. Hiába nem sikerült nekik a családalapítás, mégis egymásba kapaszkodtak és közös erővel meneteltek tovább előre, ahogyan teszik ezt ma is. Az RTL időjárás-jelentője és kedvese 11 éve mondta ki egymásnak a boldogító igent teljes titokban. Zita a közösségi oldalán most soha nem látott, régi képeket osztott meg magukról az évforduló alkalmából:

„Ez a fotó 2012 nyarán készült. Aztán elég hamar megkért, a felesége lettem, és épp tegnap 11 éve annak, hogy a rokonainkkal, barátainkkal mulatoztunk az esküvőnkön. Most is szombat volt, csak most a poén kedvéért egy válási komédiát néztünk meg a Belvárosi Színházban! Minden középkorú, házas embernek ajánlom! Sokat nevettünk, ahogy ma és 11 éve is. Azt hiszem, hogy a nevetés, az örök gyerek… bennünket összetart, és ha másképp lesz is… már ezért a bő évtizedért megérte!” – ecsetelte a hosszú házasság titkáról Zita.