2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap A plasztikai műtétekről vallott Miklósa Erika

A plasztikai műtétekről vallott Miklósa Erika

Büszkén vállalja, hogy bár 53 éves, sosem végeztek rajta szépészeti beavatkozásokat.

A The Voice zsűritagja a Meglepetés Magazinnak adott interjújában árulta el, hogy azért vállalta el a tehetségkutató műsorban az ítész szerepét, mert anno ő is így kezdte: egy ismeretlen kislány volt, aki az énektanára biztatására ment el egy operaházi válogatásra.

Több évtizednyi sikeres munka után, 53 évesen pedig büszkén állítja magáról, hogy sosem járt plasztikai sebésznél.

„Nem kivételezik velem a Jóisten, én is öregszem. Persze, ahogy telnek az évek, fontos, hogy ápoltak maradjunk, de ha megpróbáljuk megállítani az időt, az egyre rosszabb lesz. A fiatal lányok legyenek fiatal lányok, a korosodó asszonyok pedig korosodó asszonyok. Amit pedig idővel a tükörben látunk, az megmutatja, hogyan éltünk.

Én például szeretem a szemem és a szám körüli ráncokat. Minden küzdelmem ott van bennük, de a sok-sok nevetésem is. Sosem spórolok a mosollyal! Ráadásul az éneklés is elvégzi a bőrömön a maga munkáját, erősiti a mimikámat, igy hát bármilyen beavatkozás felesleges lenne, mert egy héten belül ugyanott tartanék.

Különben pedig én nem a ráncaimmal foglalkozom, hanem a hivatásommal és a szeretteimmel. A színpadi képeim mellett simán kiposztolom a hivatalos oldalamra a smink és retusálás nélküli fotóimat, mert fontosnak tartom, hogy a nők lássanak ilyen példát is. Máskülönben üveges tekintetű, egyformára szabott arcú és feltöltött szájú emberekkel lesz tele a világ. Kár lenne, mert minden szép, ami egyedi. Meg kell őriznünk, amitől önmagunk vagyunk” – fogalmazott.