2022.05.26
Evelin, Fülöp
Kezdőlap Címlap Kulcsár Edinának elege lett a rosszindulatú megjegyzésekből

Kulcsár Edinának elege lett a rosszindulatú megjegyzésekből

Kulcsár Edina közösségi oldalai felrobbantak, a fél ország a G.w.M-mel való kapcsolatáról beszél. Úgy tűnik, megelégelte a pletykákat, ezért elmondta a véleményét.

Kulcsár Edina és Csuti már nem alkotnak egy párt. A szépségkirálynő a népszerű zenész, G.w.M mellett talált újra boldogságról. A sok hír és pletyka most kihozta a sodrából, és keményen elmondta a véleményét bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

„Majd ha egyszer az ujjal mutogatók meghallják a mi oldalunk, akkor, remélem, mélyen magukba néznek, hogy ‘tudatlanul’, pontosabban a bulvár által generált olykor fals, vagy éppen felnagyított hírek alapján felült a mi kis vonatunkra a pillanatnyi hírnévért! Vajon hol van a végállomás? Mindenesetre mi bekészítettük a popcornt! Csendben tűrünk és mozizunk még egy kicsit. Mindenkinek köszönjük a filmet, amit nem mi vetítünk!” – kezdte a közösségimédia-sztár Instagram-történetében, majd a profilja megtekintési számával folytatta, ugyanis az elmúlt 7 napban több mint 2 millió 500 ezren kattintottak a nevére.

„Mielőtt valaki azt hinné, hogy én ennek örülök, gyorsan mondanám, hogy nem! Szerintem mélységesen elkeserítő, hogy az embereknek a botrány kell, erre kíváncsiak… mert ezek a számok csak ezt bizonyítják” – jegyezte meg. Edina egyébként a tegnapi napon forgatta le az első videóklipjét is. Egy pillanatképet az Instagram-oldalára közzé is tett a kulisszák mögül.

Indirekt/Blikk