KezdőlapCímlapHátborzongató élményben volt része Ördög Nórának

Hátborzongató élményben volt része Ördög Nórának

Talán az egyik legkeményebb Ázsia Expressz évadot forgatja a TV2 stábja a Fülöp-szigeteken, ahol már számtalan félelmetes élményben volt részük.

Ördög Nóra szokásához híven most is tájékoztatja kövteőit arról, hogyan zajlik az Ázsia Expressz új évadának forgatása a Fülöp-szigeteken, melyet épp most hagytak el, és útnak indultak Tajvanra, ahol nemrég hatalmas, 7,4-es erősségű földrengés volt, melyre az elmúlt évtizedekben nem volt példa. Olyan erős rengés volt, hogy még a Fülöp-szigeteken is kihirdették a cunamiriadót, így elég hamar szembe kellett nézzen a stáb az ottani szörnyű körülményekkel.

Nem sokkal később erdőtűz miatt kellett változtaniuk a menetrenden, ugyanis épp ott lángolt az erdő, amerre a játékosok haladtak volna. De ha még ez sem lett volna elég, Ördög Nóra utolsó napjukról is tudott mutatni hátborzongató felvételt, amit még a Fülöp-szigeteken vett fel a manilai hotelszobájában, ahová 11 órát kellett autózniuk, hogy utána repülővel tovább tudjanak indulni Tajvanra.

„A mai “párpercesben” megmutatom nektek, hogy hogyan zajlott az országváltásunk Fülöp-szigetekről Tajvanra. Elköszöntünk az eddigi segítőinktől és megismerkedtünk az új kollégáinkkal. 

A manilai hotelünkben egy titokzatos szekrény nem Narniába, hanem a bárba vezetett, és búcsúzóul láttunk még csúnya wc-t és patkányt is Fülöp-szigeteken.

A repülés után rácsodálkozhattunk a szélsebes (300 km/h) Taiwan High Speed Rail vonatra, és arra is, hogy az első tajvani hotelünkben a vendégek maguknak főzik meg a vacsorát…” – írta videója mellé Ördög Nóra, aki már az ötödik Ázsia Expressz évad műsorvezetője.