2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Címlap Horváth Gréta felgyújtotta férje ruháit, amikor megtudta, hogy megcsalja őt

Horváth Gréta felgyújtotta férje ruháit, amikor megtudta, hogy megcsalja őt

Amikor Horváth Gréta megtudta, hogy a férje, Meggyes Dávid megcsalta őt, annyira kiakadt, hogy felgyújtotta a férfi milliós értékű ruhatárát – állítja egy közeli barát.

Horváth Gréta nemrégiben jelentette be a közösségi.oldalán, hogy a házassága zátonyra futott, Meggyes Dávid úgy döntött, kilép az életükből. A Blikk információi szerint a férfi a Dancing with the Stars táncoslányának, Stana Alexandrának az oldalán keresi a boldogságot, aki ugyan nem erősítette meg, de nem is cáfolta a kettőjükről szóló híresztelést.

A Bors információi szerint amikor Gréta szembesült férje hűtlenségével, borzasztóan kiborult, állítólag még Dávid ruháit is felgyújtotta.

– A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik – mondta a Bors­nak egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

– Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magán, tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet… Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak.

Horváth Gréta korábban lapunknak elárulta, több nő is jelentkezett nála, akik elmesélték, hogy a férje korábban náluk is bepróbálkozott. Még a Love Island sztárja, Nia is közzétett olyan privát szövegeket, amelyeket Dávid a házassága alatt írt neki.