KezdőlapCímlapHúga újra cáfolta Szilágyi Liliána állításait

Húga újra cáfolta Szilágyi Liliána állításait

Úgy tűnik, a két testvér máshogy látja az édesapjukról szóló történeteket.

Szilágyi Liliána a tavalyi év végén sokkolta az országot, amikor azt állította, az apja gyermekkorától kezdve bántalmazta fizikálisan, mentálisan és szexuálisan is.

Az Eb-ezüstérmes úszónő azóta folyamatosan csepegteti az információkat élete legnehezebb időszakáról. Legutóbb például múlt vasárnap a Klubrádió Szavakon túl című műsorában árulta el, hogy anyai nagyapja, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett vízilabda-legenda, Gyarmati Dezső annak idején többször is a húga és az ő védelmére kelt, és összeverekedett az apjával.

– Nem egyszer és nem egy ember előtt verekedtek össze. Apám nem egyszer verte össze nagyapámat – magyarázta a beszélgetésben Liliána, majd hozzátette: az apja egy alkalommal felszorította a falra a nagyapját.

A döbbenetes beszámolóra most Liliána húga, Gerda is reagált, aki a közösségi oldalán megosztott egy fotót egy óráról, amelyet húsz évvel ezelőtt maga Gyarmati Dezső ajándékozott unokái édesapjának. A fiatal lány vélhetően ezzel cáfolja nővére állításait a két férfi közötti folytonos erőszakról.

„Az órán lévő véset: ‘Lilukáért és mindenért. Margit, Dezső 2002. december 24.’ Ezt nagymamám és nagypapám adta apukámnak 2002 decemberében…” – írja a posztjában Gerda.