KezdőlapCímlapHoppá: magyar állampolgár lett Shane Tusup

Hoppá: magyar állampolgár lett Shane Tusup

Megkapta a magyar állampolgárságot Shane Tusup. „Magyarország hű állampolgára leszek” – mondta többek között hivatalos esküjében a sztáredző.

„A legnagyobb boldogság számomra az, hogy az édesanyám is el tudott jönni az eskütételre, ahol személyesen volt jelen. A családom minden nagy pillanatomnak a része és támogatója, és megértik, hogy nekem mindkét ország olyan sokat adott, hogy hivatalosan is szerettem volna, hogy ne csak egy amerikai edző legyek, hanem magyar állampolgárként is hozzak még további eredményeket Magyarországnak” – mondta Tusup, aki úgy érzi, otthon van Magyarországon, a jövőben viszont nyugodtabb életet tervez.

„Elképesztő nagy tempó és munkamennyiség van az elmúlt években, sok pozitív élménnyel és a rendszerek megbolygatásával járó konfliktusokkal. Annyi sok barátot, szeretet kaptam és kapok, hogy igazán otthon érzem magam már itt, a közeljövőben pedig egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet tervezek, immár kettős állampolgárként” – tette hozzá a sztáredző.

Tusup hivatalos eskütételén a Tények Plusz kamerái is ott voltak. A sztáredzőt az édesanyja is elkísérte az eseményre, és a megható pillanatok után Shane exkluzív interjút is adott a műsornak, amelyben többek között arról is beszélt, mennyire nehéz volt számára az elmúlt időszak.

Híresnek lenni kétoldalú és nagyon nehéz dolog, de megpróbálom ezeket a helyzeteket jól kezelni. Mivel nem beszélek sokat a magánéletemről, jobban ki vagyok téve a sajtóból jövő támadásoknak. Ezekkel pedig mostantól az ügyvédeim foglalkoznak majd – mondta Tusup a Szabó Zsófival való szakítása után rázúduló médiafigyelem kapcsán is.