2022.05.26
Evelin, Fülöp
Kezdőlap Címlap Elképesztő helyen tölti nászútját Hódi Pamela és a férje

Elképesztő helyen tölti nászútját Hódi Pamela és a férje

Hódi Pamela férjével utazott el nászútra a Maldív-szigetekre. Ám a csodálatos helyen egy kis szerencsétlenség érte.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence több, mint egy év után tudtak csak nászútra menni az esküvőt követően. Korábban így nyilatkozott közösségi média sztár a nyaralás helyszínét illetően:

“Két opciónk volt, az egyik Afrika a másik Maldív-szigetek. Úgy döntöttünk, hogy a pörgős, eseménydús évünk után a pihenést választjuk. A rengeteg ajánlás mellett a kiválasztott úticélunk így nem más, mint Maldív-szigetek” – említette egy decemberi bejegyzésében. Azóta már meg is érkeztek a csodás szigetre és állítása szerint minden a legnagyobb rendben ment. Instagram posztjában meg is mutatta a nászutas lakosztályt, amelynek a teraszán egy medence is van és gyönyörű kilátás nyílik eléjük. Ezután az első fotó is elkészült Pameláról, ahogy éppen a parton ül, a vizet kémlelve egy kalapban. Azonban elővigyázatlan volt, ugyanis egy rákot szeretett volna lefotózni kislányának, Natinak, de közben leégett az egész háta mindössze tíz perc alatt.

“Tegnap annyira leégett a hátam, hogy vizes törölközővel a hátamon közlekedtem. Elmentünk venni még pluszba krémet és pólót is beszereztem, mivel azt nem hoztam, így abban fogok a továbbiakban búvárkodni és kis élőhelyeket videózni” – osztotta meg közösségi oldalán.