2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Megszólalt Novak Djokovics a kiutasítása után

Megszólalt Novak Djokovics a kiutasítása után

Novak Djokovics nyilatkozatot adott ki azután, hogy a bíróság úgy döntött, kiutasítja Ausztráliából.

Novak Djokovics elveszítette a vízumának törlése ellen benyújtott fellebbezését, így a teniszezőt hamarosan kitoloncolják Ausztráliából.

A teniszező nem sokkal később egy nyilatkozatot adott ki, amelyben arról ír, hogy nagyon csalódott a döntés miatt, de tiszteletben tartja a döntést és együttműködik a hatóságokkal.

Szeretnék egy rövid nyilatkozatot tenni a mai bírósági meghallgatás eredményeivel kapcsolatban. Most egy kis időt szánok a pihenésre és a regenerálódásra, mielőtt ezen túlmenően további megjegyzéseket tennék. Rendkívül csalódott vagyok a bíróság döntése miatt, amely elutasította a vízumom törlésére vonatkozó bírósági felülvizsgálat iránti kérelmemet, ami azt jelenti, hogy nem maradhatok Ausztráliában és nem vehetek részt az Australian Openen. Tiszteletben tartom a bíróság döntését, és együttműködöm az illetékes hatóságokkal az országból való távozásom ügyében. Kellemetlen, hogy az elmúlt hetekben a figyelem középpontjában álltam, és remélem, hogy most már mindannyian az általam szeretett játékra és tornára koncentrálhatunk. Szeretnék minden jót kívánni a játékosoknak, a verseny tisztviselőinek, a személyzetnek, az önkénteseknek és a szurkolóknak a tornára. Végül szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak, csapatomnak, támogatóimnak, szurkolóimnak és szerb honfitársaimnak a folyamatos támogatást. Mindannyian nagy erőt adtatok nekem – idézte szavait a Telex.