2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Dubajban lazít Szabó Zsófi

Dubajban lazít Szabó Zsófi

Szabó Zsófi néhány napra elhagyta az országot és Dubajba utazott. A gyönyörű műsorvezető ezúttal is levette a lábáról a követőit, napozás közben bombatestet villantott a szexi bikinijében. Kockás hastát még a huszonévesek is megirigyelhetik.

Szabó Zsófi igencsak kivirult, amióta nincs együtt az egykori párjával, Shane Tusuppal. Az egyedülálló édesanya kisfiával tölti a legtöbb szabadidejét, a gyereknevelés mellett pedig forgatásokra, valamint fotózásokra jár, rendszeresen sportol, illetve bulizik, amikor lehetősége van rá. Legutóbb Hajdú Péterékkel kapták lencsevégre a Szigeten, ahol láthatóan nagyon jól érezte magát.

Most újabb lehetőséget kapott a kikapcsolódásra, mivel elhagyta az országot és Dubajba utazott. A csinos műsorvezető egy elegáns, narancssárga romperben jelentkezett be a követőihez hatalmas vigyorral az arcán. A legújabb posztja ide kattintva tekinthető meg. Zsófi nem bírta megállni, egy pezsgővel a kezében feküdt ki napozni.

24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy videót, melyen megvillantotta már-már tökéletes testét egyaránt a szexi bikinijében. Egy biztos, meglátszik a sok sportolás eredménye, hiszen elképesztően csinos a tévés.