2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Babát szeretne kosaras kedvesétől Curtis

Babát szeretne kosaras kedvesétől Curtis

Curtis és szerelme, Judie már két éve alkotnak egy párt. Az évek alatt sok nehézségen mentek keresztül, de mindig támogatták egymást, így könnyen túljutottak a problémákon. Igyekeznek a jövőbe tekinteni, ráadásul komoly tervekkel.

A szerelmesek a Balatonon ismerték meg egymást, pontosabban Balatonlellén. A rapper egy bárban pillantotta meg Judie-t.

– Kiszúrtam, figyeltem, hogy miről beszél. Odamentem hozzá, és mondtam, hogy szívesen megnézném vele a naplementét, kitaláltam valamit. Láttam, hogy meglepődött. Így indult minden – mesélte.

A magyar tenger olyan sokat jelent mindkettőjüknek, hogy már azon gondolkoznak, közösen odaköltöznek. Leginkább Rádpusztára látogatnak el.

– Imádjuk a Balatont, a tavat, a vizet. Beszéltünk arról is, hogy tök jó lenne leköltözni. Nyugtató hatású – mondta Curtis.

Curtis kisfia, Doncsi nagyon megkedvelte édesapja szerelmét, számos közös programon vesznek részt, ám az elején ez jóval nehezebben ment.

– Még az elején tartottunk, amikor Judie szeretett volna találkozni Doncsival. Nem tudtam kezelni a helyzetet, mert nem akartam elhamarkodottan bemutatni a gyerekemnek, szerettem volna előbb felkészíteni a fiamat – mesélte a HOT! Magazinnak a rapper, hozzátéve: ma már imádják egymást, elválaszthatatlanok.

Curtis és Judie kapcsolata jelenleg szinte felhőtlen, hatalmas a boldogság, sőt, komoly terveket szövögetnek a közös jövővel kapcsolatban: közös gyermekeket is szeretnének, esküvőt azonban nem.

– Az eljegyzésnek is eljön az ideje. Ezt a témát fel sem szoktam hozni, a közös gyermekről viszont inkább beszélünk. Én nagyon szeretnék – fogalmazott Judie, majd hozzátette: Curtis három fiút szeretne, ő viszont inkább lányokat.