2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Budavári Fülöp még örül is, hogy kiesett a Farm VIP-ből

Budavári Fülöp még örül is, hogy kiesett a Farm VIP-ből

Meglepő fordulatokkal zárult a TV2 Farm VIP legutóbbi adása. A játékosok Völgyi Zsuzsit küldték párbajra, aki olyan döntést hozott, amire senki nem számított. A farmon lévő egyik legjobb barátját, Budavári Fülöpöt hívta ki, aki végül alulmaradt a mindent eldöntő játékban.

– Nagyon meglepett, hogy Zsuzsi engem választott, mert úgy gondoltam, a farmon vele van a legbensőségesebb viszonyom – kezdte lapunknak a műsorvezető. – Már korábban feldobta ötletnek, hogy ha őt szavazzák ki a többiek, engem hívna ki. Azt mondta, hogy ő már belefáradt ebbe a játékba, nem bánná, ha kiesne, én viszont megerősödve térnék vissza. Ebbe viszont én nem mentem bele, ő mégis így döntött. Valószínű ezért fog majd a többiektől kritikákat kapni, de én egyáltalán nem neheztelek rá.

Bár Fülöp nagyon élvezte a játékot, egyáltalán nem bánta, hogy számára véget ért a verseny, hiszen ő már így is nyertesnek érzi magát.

– Nem voltam csalódott, inkább örültem annak, hogy végre hazamehetek és normálisan lezuhanyozhatok. Igaz, hogy végül nem én győztem, de mégis annak érzem magam, hiszen végre megmutathattam, milyen is vagyok valójába, és ezzel ledönthettem minden felém irányuló sztereotípiát. Eddig sokan gondoltak nagyképűnek, beképzeltnek, de a visszajelzések azt bizonyítják, sikerült mindezt megcáfolnom. Mindemellett egy hatalmas személyiségfejlődésen is keresztülmentem, és legyőztem egy csomó gyerekkori frusztrációmat. Bár kívülről nem látszott, sok hullámvölgyön mentem keresztül, sokszor gondolkoztam el azon, hogy feladom, de aztán mindig jött valami olyan siker, ami újabb motivációt adott a további küzdelemre – tette hozzá.