KezdőlapCímlapMi történhetett: fejműtéten esett át Szalai Ádám

Mi történhetett: fejműtéten esett át Szalai Ádám

Múlt héten a Mainz labdarúgócsapatának hivatalos honlapja közölte, hogy magyar válogatott csatárát, Szalai Ádámot műteni kell, csütörtökön pedig a futballista a közösségi oldalán jelentette be, hogy túl van a műtéten, és napról napra jobban érzi magát.

„A műtéten túl vagyok, és napról napra jobban vagyok. Óriási köszönet az idegsebészetnek, az Uniklinik Heidelbergnek. Különösen köszönet Professzor Dr. Andreas Unterbergnek és csapatának azért, amit értem megtettek. Nagyon régóta problémákkal küzdök, amiről majd idővel beszámolok, úgy érzem magam, mint akinek új életet adtak! Mindig előre!” – fogalmazott a Facebook-oldalán megjelent posztban a 78-szoros válogatott Szalai Ádám.

A támadó december 11-én kisebb autóbalesetet szenvedett: épp a Mainz edzésére tartott, amikor a szalagkorlátnak ütközött. Az eset után kiderült, hogy véraláfutás keletkezett a nyakában, majd későbbi vizsgálatok megállapították, hogy olyan problémával küzd, amely hosszú távon káros lehet az egészségére. A Kicker információi szerint ezért fejműtéten kell átesnie a játékosnak, akit ősszel a térdével is operáltak, ami után egy hónapot kellett kihagynia.

Indirekt/nemzetisport.hu