2021.01.21
Ágnes
Kezdőlap Címlap Gabriela Spanic így búcsúzott el haldokló édesanyjától

Gabriela Spanic így búcsúzott el haldokló édesanyjától

A világhírű színésznő néhány órával édesanyja halála előtt még beszélhetett vele telefonon.

Gabriela Spanic élete egyik legboldogabb, legizgalmasabb időszakában kapta a szörnyű hírt: a dél-amerikai sztár Budapesten, a Dancing with the Stars második élő show-jának vége után tudta meg, meghalt imádott anyukája, Norma Utrera. A venezuelai származású színésznő a tragédia hallatán magába zárkózott, próbálja feldolgozni az elfogadhatatlant.

„Köszönöm, anya, hogy harcos voltál, hogy nekünk szentelted az életed, hogy megtanítottál minket olyan erősnek lenni, mint te. Nyugodt vagyok, hogy most jobb helyen jársz, csak remélem, hogy Isten megadja nekünk azt a békét is, amire szükségünk van, hogy nélküled éljünk. Szeretünk téged” – búcsúzott megható sorokkal az Instagram-oldalán a világsztár.

A Blikk úgy tudja, Gabriela és a család már számított arra, hogy előbb-utóbb bekövetkezik az elkerülhetetlen. Norma Utrera évek óta küzdött a rákkal, és ugyan a közelmúltban, kemoterápiás kezelése után egy rövid időre felcsillant a remény, néhány napja romlásnak indult az állapota. Gyermekei, Gabriela, Daniela, Patricia és Antonio, mindenben mellette álltak, ám a világjárvány miatt nem lehettek a Mexikóban élő asszony mellett. Amikor Gabriela elfogadta a TV2 meghívását és Budapestre utazott, tisztában volt vele, hogy talán soha többé nem ölelheti magához az édesanyját, ezért ha tehette, mindennap beszéltek telefonon és mindegyiket úgy próbálta megélni, mintha az utolsó beszélgetésük lenne, különösen, mivel múlt szombaton, a színpadra lépése előtt már tudta, nem kerülhető el a tragédia.

„Utoljára éppen szombaton beszéltek. Ebben a szívet facsaró helyzetben talán ad némi megnyugvást számára az, hogy ezzel el tudott tőle búcsúzni, még egyszer hallhatta az imádott nő hangját” – árulta el a színésznő közelében dolgozó egyik munkatárs.

Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki Gabriela Spanicnak és családjának. Hogy a történtek hogyan befolyásolják a színésznő Dancing with the Starsban való szereplését, arról napokon belül tájékoztatást adunk” – közölte a TV2 sajtóosztálya. – Úgy tudjuk, Gabriela marad Magyarországon és folytatja a show-t, már csak azért is, mert édesanyja temetésén nem lehetett ott, hiszen 24 órán belül sor került a búcsúceremóniára.