KezdőlapBelföldÚjabb ember zuhant ki abból a csepeli panelból, ahonnan pénteken egy ötéves...

Újabb ember zuhant ki abból a csepeli panelból, ahonnan pénteken egy ötéves gyerek esett ki

Tragikus események zajlottak Csepelen hétfő délelőtt: egy nő zuhant ki az egyik panelház nyolcadik emeletéről. Úgy tudjuk, ugyanabból a házból, amelyből pénteken egy kisgyermek esett ki.

Pénteken egy csepeli panel ötödik emeletéről egy háromesztendős kisfiú zuhant ki. A kisfiú a ház alatti bokrokon landolt, ami felfogta a zuhanást. Súlyos állapotban vitték kórházba a gyermeket a mentők. A történtek okát vizsgálják, a rendőrség pénteken azt közölte, hogy kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Hétfői hírek szóltak arról, hogy a kisfiú túl van az életveszélyen.

Hétfőn délelőtt aztán jött az újabb szörnyű hír: egy harmincas éveiben járó nő ugyanabból a házból zuhant ki, mint pénteken a kisgyermek. A helyszínen a mentők és a rendőrök is dolgoztak még 11 óra után nem sokkal, de úgy tudjuk, a nő életét nem lehetett megmenteni.

A Blikk információi szerint a két eset között minden jel szerint nincs összefüggés, a kisfiú ugyanis az ötödikről zuhant ki, a mostani áldozat pedig a nyolcadik emeletről.

Ha segítség kell
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!