KezdőlapCímlapGyermekkori barátját gyászolja Cristiano Ronaldo

Gyermekkori barátját gyászolja Cristiano Ronaldo

Szomorú hírt posztolt a közösségi oldalán Cristiano Ronaldo, a Manchester United futballistája. Váratlanul elhunyt gyerekkori barátjának, a Setubalban futballozó José Semedónak a felesége, Soraia.

A portugál világklasszis még a Sporting ificsapatában kötött barátságot Semedóval, akivel azóta is rendszeresen tartották a kapcsolatot. Nem egyszer együtt mentek el nyaralni, vagy éppen vacsorázni valahova.

A 36 éves Soraiát a múlt héten szállították kórházba, ahol azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Sajnos, az életét már nem tudták megmenteni, egy fertőzés miatt hunyt el, nagyon fiatalon. Cristiano Ronaldo a közösségi oldalán emlékezett meg az egykori barátról – írta a Bors.

„Vannak pillanatok, amikor minden háttérbe szorul, a futball is. A múlt héten váratlanul eltávozott egy fantasztikus ember, a mi drága Soraiánk, egy csodálatos anya, az élet adta egyik legjobb barátom felesége. Semmi sem enyhítheti a testvéremként szeretett José Semedo és egész családja fájdalmát, de együtt vagyunk ma is, mint mindig, hogy szembenézzünk ezzel a nagyon nehéz időszakkal. Nyugodj békében, barátnőm! Sosem fogunk elfelejteni” – üzente Instagram-oldalán a focista.

Indirekt/Blikk