KezdőlapCímlapEzt még a Holdról is látták: 4-0-ra agyonvertük idegenben Angliát

Ezt még a Holdról is látták: 4-0-ra agyonvertük idegenben Angliát

Aki nem látta, úgysem hiszi el: a földbe döngöltük a tavalyi Európa-bajnoki döntős Angliát, méghozzá hazai pályán: 4-0-ra győztünk a Nemzetek Ligája meccsen.

A hazai mérkőzésen már megvolt a világszenzáció, akkor 1-0-ra győztünk Szoboszlai góljával. Most sokkal komolyabb meccsre volt kilátás, de szerencsére egészen másképp alakult. Az angolok tulajdonképpen helyzet nélkül tudták le a mérkőzést, pedig szinte a legjobb összeállításukban léptek pályára: 1 milliárd eurónál is többet ért a keretük.

Az első félidőben Sallai Roland góljával szereztük meg a vezetést, majd a másodikban ugyanő folytatta a sormintát Ádám Martin passzából. Ezután a németek ellen betaláló Nagy Zsolt volt eredményes, végül a csereként beállt Gazdag emelt szemtelenül a hálóba.

A legnagyobb sztárok csak néztek, mi történik velük: Kane, Sterling, Walker, Stones nem értette, kik ezek a magyarok, akik másodszor alázzák meg őket. De most annyira, hogy a meccs végén a hazai közönség fújolása és fütyülése közepette mehettek be az öltözőbe – csak nehogy emiatt is a Puskás Arénát tiltsák be…

Mivel a másik meccsen Németország 5-2-re verte Olaszországot, így mi vezetjük két fordulóval a Nemzetek Ligája vége előtt azt a csoportot, ahol rajtunk kívül Anglia, Olaszország és Németország található még. Ízlelgessük egy kicsit…