KezdőlapBelföld1400 napja csillapíthatatlan fejfájás gyötri Bálintot, a négygyermekes apát

1400 napja csillapíthatatlan fejfájás gyötri Bálintot, a négygyermekes apát

Török Bálint négy éve autóbalesetet szenvedett, azóta szenved a fájdalomtól.

Fotók: Indirekt

A férfi a feleségével Hatvannál felhajtott az M3-as autópályára. Miután besorolt a külső sávba, előzni mkezdett egy teherautót. Már éppen visszasorolt volna a teherautó elé, amikor hátulról 175 kilométeres sebességgel a kocsijába rohant egy BMW.

Török Bálint abban bízik, kiderül az igazság és a bíróság felmenti őt a baleset okozása alól

„Egy nő vezette a BMW-t, miután kiszállt, rögtön elismerte, hogy ivott – mesélte az Indirektnek Török Bálint. – Mégis engem rabosított a rendőrség, mondván: nem adtam meg az elsőbbséget a mögöttem érkező autónak. Csakhogy akkora sebességgel közeledett, hogy az megtévesztett engem. Gyalog mentünk haza a kórházból, otthon négy síró gyerek várt minket. Azóta fáj a nyakam, nem csillapítja a kínjaimat se orvos, se gyógyfürdő.

Dr. Borbély Zoltán ügyvéd szerint ami Török Bálinttal történt, kísértetiesen hasonlít a hírhedt Rezesova ügyéhez

Török Bálint ügyvédje, dr. Borbély Zoltán szerint a baleset körülményei sok dologban kísértetiesen megegyeznek a Rezesova által okozott tragédia részleteivel. – A BMW több, mint 170 kilométeres sebessége megtévesztette az ügyfelemet. Ilyen mértékű száguldás nem tolerálható, ezért álláspontom szerint a BMW ittas vezetője felel a balesetért – mondta az Indirektnek Borbély Zoltán.