KezdőlapCímlapVarga Viktor és Ekanem Bálint nyerte a Totemet és a 10 millió...

Varga Viktor és Ekanem Bálint nyerte a Totemet és a 10 millió forintot

Örömmámorban úsztak a Totem győztesei, és azt is elárulták, mire költik nyereményüket.

Pénteken véget ért a TV2 Totem című, augusztus óta tartó kalandreality-je, amelyben a magyar vadon körülményei, – a Bakony csodaszép tájai- között mérhették össze erejüket és találékonyságukat a sztárok.

A verseny korábbi fordulójában egy-egy versenyzőnek fel kellett áldoznia magát, hogy két-két társa átjusson egy akadályon – így ők nem gyengeség vagy ügyetlenség miatt estek ki, hanem saját döntésük következtében. Aki így tett, jól járt, mert az utolsó adásban visszatérhettek, és kicserélhették magukat valakire a saját csapatukból. Így történt, hogy az Oczella-lányok maradtak a fináléra a Szarvasok közül, a Farkasoknál pedig Ekanem Bálint és Varga Viktor küzdöttek a 10 millió forintért.

A két csapat, a Szarvasok és a Farkasok közötti végső összecsapásban nagyon gyorsan teljesítették a feladatokat a párosok, de még igy is 7 perces különbséggel végül a Farkasok duója Ekanem Bálint és Varga Viktor lettek a jobbak:

Mindketten elárulták, mihez kezdenek a pénznyereménnyel, amit elfeleztek egymás között.

„Nagy részét beleteszem a házamba, egy másik részéből pedig kiadunk egy lemezt Ekanem Bálinttal és Busa Pistával. Ha ilyen jó zenészekkel találkozik az ember, gyakorlatilag szükségszerűnek érzi, hogy együtt is dolgozzon velük” – mondta el az nlc.hu-nak Varga Viktor. Hozzá hasonlóan Ekanem is szóba hozta, hogy a zenélésre költi a pénz egy részét, ám, elsősorban párjával az otthonukba fektetik a pénzt.

Indirekt/Blikk