2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Sok év után kibékült L.L. Junior korábbi és jelenlegi felesége

Sok év után kibékült L.L. Junior korábbi és jelenlegi felesége

A hölgyek hét évet követően ásták el a csatabárdot.

L.L. Junior korábbi és jelenlegi kedvese, Hopp Csilla és Körtvélyessy Kinga között hosszú éveken keresztül kemény csatározás folyt. Miután Junior végleg elkötelezte magát Kinga mellett, Csillának több évig tartott feldolgozni a történteket, a két hölgy pedig ezek után – érthető okokból – nem különösebben szívelte egymást, ám az utóbbi időben valami megváltozott köztük.

Kinga ugyanis a napokban a közösségi oldalán egy rajongói kérdésre válaszolva elárulta, mostanra kifejezetten jóban vannak, sőt, Csilla már Juniorral közös kislányukkal is találkozott.

A nagy béküléssel kapcsolatban a Story Magazin Csillával is felvette a kapcsolatot, aki boldogan árulta el, hogy a hír igaz, hét évet követően ugyanis békejobbot nyújtott volt párja feleségének, azaz végleg elásták a csatabárdot.

„Való igaz, Kingával egy ideje megváltoztak körülöttünk a dolgok, jó irányba, és sokkal jobb így a lelkemnek. Kölcsönösen tiszteljük egymást, és jól tudunk együttműködni. Ez a gyerekek miatt a legfontosabb. Én is nagyon örülök, hogy így alakult” – árulta el L.L. Junior fiainak édesanyja.