2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Nádai Anikó az eljegyzése után a születésnapját is a Paradicsomban ünnepelte

Nádai Anikó az eljegyzése után a születésnapját is a Paradicsomban ünnepelte

Nádai Anikó boldogsága leírhatatlan, hiszen lánykérése után a 33. születésnapját is Dominikán tölthette párjával egy csodálatos környezetben.

Nádai Anikó kezét pár napja kérte meg szerelme, Hajmásy Péter, méghozzá a gyönyörű Dominikán. Múlthéten utaztak ki a térségbe, de a műsorvezető mit sem sejtett a nagy pillanat bekövetkeztéről. Ahogy Peti letérdelt előtte, először meglepődött, majd könnyekben tört ki, és annyira meghatódott, hogy a földre rogyott örömében. Azóta rengeteg kedves üzenetet és jókívánságot kapnak a követőiktől, hiszen mindenki elolvadt a lánykéréses videójuk láttán.

Anikóék olyan jól szervezték meg az utazást, hogy duplán ünnepelhettek a tengerparton, ugyanis a műsorvezető 33. születésnapját is kint tölthette. Legutóbbi Instagram posztjában köszönetet is mondott ezzel kapcsolatban:

“Milyen szerencsés vagyok. Nagyon sok minden történt velem ezalatt a 33 év alatt, voltam fent, máskor nagyon lent a mélyben. De most igazán süt rám a nap. Köszönöm Istenem!” – írta a homokos parton fekvő, bikinis képe mellé.