KezdőlapCímlapSokkoló: a szépségkirálynő férje a kislányukkal együtt ugrott a vonat elé

Sokkoló: a szépségkirálynő férje a kislányukkal együtt ugrott a vonat elé

A rendőrség korábban többször is kiment a családhoz erőszak gyanúja miatt. Az egykori szépségkirálynő volt férje a nyomozók szerint családi okok miatt vetette magát kislányával a vonat elé.

Rettenetes tragédia történt az ausztriai Sollenauban, ahol egy 38 éves férfi hatéves kislányával a karjaiban a vonat elé vetette magát kedden este 22:30 körül. A mozdonyvezető már nem tudta megakadályozni a tragédiát, de mivel biztos volt benne, hogy a gázolás előtt három embert látott, a síneken azonban csak a férfi és a kislány holttestét találták meg a rendőrök, ezért hőkamerákkal, kutyákkal és helikopterrel is átkutatták a környéket, de nem találtak senkit sem a közelben.

A nyomozás szerint a férfi családi problémák miatt szándékosan vetette magát a Bécs felé tartó vonat elé a gyermekével. A Krone.at osztrák hírportál értesülései szerint a gyermek 33 édes anyja egy volt szépségkirálynő, aki korábban elnyerte a Miss Austria címet. A portál szerint a pár hangos életet élt, a rendőrség a közelmúltban többször is kivonult az otthonukhoz családi erőszak gyanúja miatt. A fiatal édesanya végül elvált és a szüleihez költözött.

A lap szerint a hatéves kislány néhány órával a tragédia előtt állítólag azt mondta a nagyapjának: „Nagyon örülök, hogy megint láthatom az apukámat…”

Indirekt/Blikk