2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Rajongója segíthet Agárdi Szilvinek visszanyerni a látását

Rajongója segíthet Agárdi Szilvinek visszanyerni a látását

Agárdi Szilvi nem mindennapi üzenetet kapott egy tinédzser rajongójától, aki nagyratörő terveiről számolt be a vak lánynak. Mint kiderült: hősiesen szeretne azért küzdeni és harcolni, hogy Szilvi visszanyerhesse a látását, ezért orvosira készül tovább tanulni. A megható levelét Facebook-oldalára tette ki Szilvi.

Agárdi Szilvi többször is elmesélte már vaksága történetét a követőinek, miszerint koraszülöttként a látása nem tudott megfelelően kifejlődni, bal szemére teljesen megvakult, míg később a jobb szemének 9 százalékos látásmaradványát is elveszítette. Ennek ellenére boldog életet él, énekel, illetve modellkedik is, ráadásul nemrég bejelentette, hogy valaki ismét elrabolta a szívét. Szilvi kitartásával és talpraesettségével sokaknak mutat példát, különösen egy 17 éves fiatalnak, aki megható üzenetet küldött a lánynak, melyet a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé.

“Kedves Szilvia! Benedek vagyok, 17 éves. Már régóta követem az oldalát, azonban írni még nem írtam önnek. Bevallom nemrég tudtam meg, hogy sajnos elvesztette a látását. Ennek ellenére teljesen boldog, kiegyensúlyozott életet él. Számomra példakép. Tudja, én az orvosira készülök. Ez az amiért most ezt az üzenetet írom. Vissza szeretném adni a látását. Azt szeretném, hogy végre láthassa a szüleit, a párját, a világot” – hangsúlyozta ki a fiú, majd hozzátette:

Ígérem, ha sikerül elvégeznem az egyetemet, újra fel fogom venni önnel a kapcsolatot. Úgy gondolom, én képes leszek meggyógyítani. Hiszem, hogy az Úr is így gondolja és ad erőt hozzá. Humorosnak tűnhet, de én ezt a célt igenis kitűztem magam elé. Ha van miért és van kiért egy életen át tanulni, az ön és az egészsége – írta a szívbemarkoló üzenetében Benedek, mely után nem győzött hálálkodni Szilvi.

“Tudom, nemsokára eldobhatom a fehér botomat és örülök, hogy ebben mások is szeretnének segíteni. Benedek, köszönöm és hamarosan találkozunk!” – érkezett a válasz tőle.