2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Kisfia mentette meg Curtist

Kisfia mentette meg Curtist

Néhány évvel korábban, a kisfia, Doncsi születése előtt még teljesen más volt Széki Attila, azaz Curtis élete. Mostanra azonban jó útra tért, és minden szabadidejét a gyermekével és kosárlabdázó szerelmével, Barnai Judittal tölti.

„Doncsival nagyon közel állunk egymáshoz, ő egy kis mini én, mintha klónoztak volna. A legjobb barátok vagyunk, sok időt töltünk együtt, hiszen olyan közel lakunk egymáshoz, hogy a teraszomról látom a házukat, ahol az édesanyjával él” – mesélte most a Meglepetés magazinnak a rapper.

A korábban súlyos drogproblémákkal küzdő Curtis úgy érzi, a kisfia mentette meg őt a végleges lecsúszástól.

„Nálam az a jó, ha van mit csinálnom. Az apaság pedig elég sok feladatot ad. De ha vannak szabad óráim, ha tétlen vagyok, mindig belekeverem magam valami hülyeségbe” – vallotta be a The Voice mentora.

Doncsi és az érte vállalt felelősség annyira lekötötte Curtist, hogy többé nem tudtak rajta úrrá lenni a káros szenvedélyek.

Teljesen felforgatott mindent az, hogy apa lettem. Leszállt az égből egy kis angyalka, hogy megmentsen – mondta elérzékenyülve.

A zenészt szerint az érzékenysége vitte korábban rossz irányba. A lelki traumákat mindig is nehezen dolgozta fel. Az édesapja tragikus halála is egy ilyen nehéz időszak volt a számára, ám Doncsi a puszta lényével leszoktatta őt a függőségeiről.