2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Balázs Klári és Korda György a bíróságra megy egy bűnbanda miatt

Balázs Klári és Korda György a bíróságra megy egy bűnbanda miatt

Két éve működik egy csoport, amelynek tagjai videóra rögzítik Korda György és Balázs Klári szinte minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Bosnak most azt mondták, bíróságra mennek.  

“Kedves Rajongóink! Tudomásunkra jutott, hogy minden koncertünket videóra vesznek és DVD vagy egyéb formában értékesítik! Egy bizonyos csoport rendszeresen jár emiatt a koncertjeinkre. Természetesen ez nem csak ránk nézve jogsértő, hanem az Artisjus Jogvédő irodának is el kell majd számolniuk és az EJI Előadói Jogvédő Irodának is jogdíjat kell fizetniük minden dal után. Mi ezekhez az anyagokhoz a nevünket nem adtuk és nem adjuk! A minőségért és semmi egyébért felelősséget nem vállalunk! Kérjük, akik ilyen DVD-t vagy CD-t vásároltak, nálunk ne reklamáljanak!” – fakadt ki néhány napja Balázs Klári a közösségi oldalán.

Az énekesnő a Borsnak nyilakozva emlékeztetett: A saját részre fotókat, rövid videókat készítőkkel semmi problémájuk sincs, akik viszont kereskedelmi forgalomba hozzák a felvételeket, bűncselekményt követnek el.

Az énekes házaspár azt is tudni véli, hogy egy több tagból álló csoport áll az illegális üzlet hátterében, akik szinte az összes koncertjükre elmennek, és az első sorokból videóznak. Mivel eddig már többször is hiába figyelmeztették őket a koncerteken, ügyvédjük segítségével jogi útra terelik az ügyet, bár tudják, nem lesz könnyű dolguk.

Indirekt/Bors