KezdőlapCímlapMáris áll a bál Messi körül Párizsban: lecserélésekor nem fogott kezet az...

Máris áll a bál Messi körül Párizsban: lecserélésekor nem fogott kezet az edzőjével

A világsztárokkal felálló Paris Saint-Germain labdarúgócsapata az utolsó pillanatban szerzett góllal győzte le a Lyont a francia bajnokságban. A mérkőzés 76. percében, 1-1-es állásnál a hazaiak edzője, Mauricio Pochettino úgy döntött, lecseréli Lionel Messit, aminek a hatszoros aranylabdás nem igazán örült.

A francia bajnokságban éllovas PSG Neymar büntetőjével a 66. percben egyenlített a Lyon ellen, és nagy erőkkel küzdött azért, hogy megnyerje a mérkőzést. A párizsiak argentin edzője, Mauricio Pochettino úgy döntött, frissít a csapatán és a 76. percben kihasználta az első cserelehetőségét. Meglepő módon az új igazolást, a hatszoros aranylabdás Lionel Messit hozta le, akitől a szurkolók is gólokat, gólpasszokat várnának. Maga az érintett is szemmel láthatóan dühösen vette tudomásul a tréner döntését, és lecserélése után nem is fogott kezet Pochettinóval, hanem bosszúsan tekintett rá.

A mérkőzést végül, ha nem is könnyen, de 2-1-re megnyerte a PSG, a 82. percben csereként pályára lépő Mauro Icardi hosszabbításban szerzett góljával. 

Indirekt/origo.hu