2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Lyme-kóroson nyerte meg a Totemet Varga Viktor

Lyme-kóroson nyerte meg a Totemet Varga Viktor

Hihetetlen akaraterőről és kitartásról tett tanúbizonyságot az énekes a TV2 műsorában. A finálé után ugyanis kiderült, súlyos betegen csinálta végig a kihívást, ami után hosszú kórházi kezelésre szorult.

Bár Varga Viktor látszólag simán nyerte a mindent eldöntő kincskeresést Ekanem Bálint társaként a Totem fináléjában, a könnyűnek tűnő, fölényes győzelem mögött drámai titok húzódott. Az énekes ugyanis akkor már Lyme-kórral küzdött, a műsor után pedig egy hónapra kórházba is került.

– A végső kincskeresés számomra iszonyú durva volt. Lyme-kóros lettem, igaz, ezt akkor még nem tudtuk, csak a verseny után kaptam meg a diagnózist. A fináléban már csak annyira tudtam összeszedni magam, hogy felmásszak a hegyre, de az összes leállásban vagy forgatási szünetben a halálomon voltam. Negyven fokos lázam volt, rázott a hideg, beszélni sem tudtam, minden erőm elszállt. Mégis úgy voltam vele, hogy az erős fájdalmak ellenére nem adhatom fel, végig kell küzdenem a döntőt, nemcsak önmagam, de Bálint miatt is. Végül sikerült, s hatalmas diadalom számomra, hogy az állapotom ellenére nyertünk – árulta el a Borsnak az énekes, akit a kalandreality döntője után nem kevesebb, mint egy hónapig kezeltek kórházban a Lyme-kórral.

Viktor a 40 fokos láz ellenére eleinte egy egyszerű megbetegedésnek titulálta az állapotát, ami a hideg időjárás és a hetek óta tartó küzdelem következtében alakult ki, így komolyabb orvosi segítséget sem fogadott el a stábtól, azt mondva nekik, csak megfázott, hiszen nem szerette volna, hogy a verseny a győzelem kapujában érjen véget számára. Ezzel pedig küzdőszellemből kitűnőre vizsgázott.