KezdőlapCímlapHoppá: pornósztár szült gyereket Hujber Ferinek

Hoppá: pornósztár szült gyereket Hujber Ferinek

Az elmúlt években mintha kicserélték volna Hujber Ferencet. A tehetséges színművész szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, külföldre költözött, csak időnként ad hírt magáról. Két és fél éve – amikor feltűnt az RTL Konyhafőnök című műsorában – elárulta, Londonban él, újra rátalált a szerelem, kedvesét, Krisztinát feleségül is vette és a hölgy harmadik gyermekével is megajándékozta őt.

– Őszintén remélem, hogy jó apa leszek, jobb apa, mint az elsőknél. Nem voltam sokszor ott, amikor kellett volna. Akkor már nagyon ki voltam égve kapcsolati szinten is, színészileg is – vallotta be a színész, aki teljesen új életet kezdett.

Egy ideig hangtechnikusként, majd pincérként kereste a kenyerét, de a kétkezi munkától sem riadt vissza. A Valami Amerika sztárja azóta féltve óvja magánéletét, azt is elhallgatta, hogy újra házas ember lett és az utolsó pillanatokig titkolta újabb gyermeke érkezését is. Szíve választottjának kilétéről sem sokat lehetett tudni, ám a napokban egy olvasóriporter hívta fel a Blikk szerkesztőségének figyelmét arra, hogy a hölgy bizony nem ismeretlen a felnőttfilmes szakmában. Levele után magunk is utánajártunk és valóban, jellegzetes mellkas és nyaktetoválásai egyértelművé tették, hogy a nő Lyen Parker néven számos videó és fotósorozat főszereplője.

Az egykori felnőttfilmes munkásságának epizódjai máig számos helyen fellelhetőek az interneten, illetve a hölgy több olyan escort oldalon is megtalálható, ahol korábban hirdette a szolgáltatásait. Adottságait a mai napig kihasználhatja, hiszen ezen a néven jelenleg is aktív egy OnlyFans-fiók, amelyre két év kihagyás után januárban ismét friss tartalmak kerültek fel.

Indirekt/Blikk