KezdőlapCímlapVálik feleségétől a Forma-1-es sztárpilóta

Válik feleségétől a Forma-1-es sztárpilóta

A skótok Forma-1-es sztárja kilenc év házasság után lép ki kapcsolatából.

Azt, hogy nincs minden rendben a skót Forma-1-legenda, David Coulthard házasságával, már sejteni lehetett: a sztárpilóta idén már nem viselte jegygyűrűjét, és nem látták feleségével közösen sem – most kiderült, miért. Coulthard ugyanis nem titkolózik tovább: a nyílt utcán ölelgette új partnerét, Sigrid Silversand svéd modellt, akivel mint kiderült, egy ideje már randizgat – írja a The Daily Mail.

A brit lap képeket is közölt az újdonsült párról, ahogyan az utcán sétálgatnak és csókolóznak, mint a tinédzserek – az 50 éves Coulthard láthatóan remekül érezte magát a 27 éves szőke szépség társaságában.

A 13-szoros Grand Prix-győztes skót autóversenyző 2013-ban vette feleségül Karen Minier belga tévés műsorvezetőt, akivel egyébként egy közös gyerekük született 2008-ban. Coulthard egyébként korábban nem nyilatkozott túl romantikusan egybekelésükről, azt mondta:

Nem szeretném megölni a romantikát, de nem mondhatnám, hogy életem legjobb napja volt – mesélte egy korábbi interjújában, elmondta: so év kapcsolat után lényegében azért házasodtak össze Karennel, mert közös fiuk, Dayton összeköti őket.

Coulthard, noha világbajnokságot nem nyert, hosszú, 14 éves pályafutása alatt 13 futamgyőzelmet aratott, legjobb összetettbeli helyezése a 2001-es második pozíció volt. Pályafutását a Williams csapatánál kezdte, legnagyobb sikereit a McLarennél aratta, majd a Red Bullnál fejezte be pályafutását.

Indirekt/Blikk