KezdőlapSportHoppá! Kirúgta, majd porig alázta Dzsudzsákot volt klubja

Hoppá! Kirúgta, majd porig alázta Dzsudzsákot volt klubja

Az al-Ittihad Kalba elnöke megerősítette: az arab klub kifizeti Dzsudzsák Balázs szerződésben foglalt bérét a hátralévő hónapokra vonatkozóan.

Elhagyja az al-Ittihad Kalba FC-t a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs. A 108-szoros válogatott szélső távozásáról több arab portál is tényként számolt már be. Lapértesülések szerint a magyar játékostól kifejezetten a vezetőedző kérésére vált meg a klub, mivel a szakember további elképzeléseibe nem fér bele.

A szerződésbontás napján az emírségekbeli ADSportsTV telefonon kapcsolta az Ittihad alelnökét, Mohammed Al Yamahit, aki megosztotta a véleményét a történtekkel kapcsolatban.
„Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel. Régóta figyeltük a teljesítményét, csak a megfelelő pillanatot vártuk arra, hogy a helyére igazoljunk valakit. Mindazonáltal egy nagyon jó emberről, játékosról van szó, aki a magyar válogatott csapatkapitánya. A mostani döntést az edzőnk hozta meg, amit tiszteletben kell tartanunk” – mondta a klubvezető.