KezdőlapCímlap"Én voltam Gesztesi Károly titkos szerelme" - egy úszónő vallomása

„Én voltam Gesztesi Károly titkos szerelme” – egy úszónő vallomása

A bohém színész halála napjáig kötődött Liptai Claudiához. De volt egy eltitkolt szerelme szerelme volt, akinek a vállán sírta el a bánatát.

Gesztesi Károly hiába vált el Liptai Claudiától, a szíve, a lelke mindig is az övé maradt. Számtalan átmulatott éjszaka után volt, hogy két tánosnőt is felvitt a budafoki otthonába, de soha nem engedte meg, hogy reggelnél tovább maradjanak. Amikor a színész megérintette a szerelem, nem verte nagydobra, nem vállalta a nyilvánosság előtt.

Mattesz Csilla úszóolimpikon a Story magazinnak elmondta: soha nem éltek együtt, de szoros kapcsolatban voltak egymással. „Elválaszthatatlanok voltunk, barátok, szerelmesek, nagy kapcsolat volt a miénk. Én talán kicsivel szerelmesebb voltam, mint ő, de ennek is oka volt. Számára a nagy ő Claudia volt” – mondta el, és hozzátette, válásuk után is az ő vállán sírta ki magát a színész. „Az elmúlt 25 évben, bár rengeteg mindent csináltunk együtt (…) a nyilvánosság előtt nem vállaltuk a barátságunkat, a szerelmünket, de a szívünk mélyén tudtuk, összetartozunk” – emlékezett Csilla.