2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Öngyilkos lett a 27 éves híradós, mert szakított a vőlegényével

Öngyilkos lett a 27 éves híradós, mert szakított a vőlegényével

Neena Pacholke az amerikai tévéképernyők sztárja szerelmi bánat miatt dönthetett úgy, hogy ennyire fiatalon véget vet életének: vőlegénye néhány héttel az esküvő előtt szakított vele.

Egy héttel ezelőtt, augusztus 27.-én saját kezével vetett véget az életének wisconsini WAOW-9 tévécsatorna híradósa. Kevesebb, mint 2 hónap választotta el attól, október 12-én oltár elé vonuljon 38 éves vőlegénye Kyle Haase oldalán, de a férfi szakított vele.

A DailyMail szerint Neena a közös otthonukban egy idegen női fehérneműt talált. Elmesélte egy közeli barátjának, mi történt. Ez a barát aggódott érte, mert nem érte eé őt. Értesítette a rendőrségét, arra kérte őket, hogy nézzenek rá, de ekkor azonban már késő volt: a hatóságok megerősítették, hogy Pacholke öngyilkos lett.

Neena Pacholke és vőlegénye 2 évig voltak együtt, de a hírek szerint már régóta nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, sok veszekedésről számolt be az egyik barátjuk, és többször is felmerült a hűtlenség a férfi oldaláról – írja a brit lap.