2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Folytatódik Majka és Tóth Gabi háborúja

Folytatódik Majka és Tóth Gabi háborúja

Folytatódik Tóth Gabi és Majoros Péter, azaz Majka küzdelme a Sztárban sztár leszek! harmadik évadában.

Tavaly is számos vita alanyai voltak, olykor cifrábbnál cifrább sértéseket vágtak egymás fejéhez. A rapper egyszer álszentnek nevezte az énekesnőt, aki ezt nem vette jónéven. A kettejük közötti feszültség az idei évadban sem csitult, Gabi most el is árulta, mi lehet a probléma köztük mestertársával.

– Nyilván Majkával voltak megint a legádázabb vitáim. Valamiért ő nekem jobban beszólogat, azt hiszem, Peti kevésbé tolerálja a mentalitásomat, azt, hogy vibráló, örökmozgó, érzések vezérelte ember vagyok. Igaz, azt hiszem, valójában ő is ilyen, szóval, szerintem ez a két dudás egy csárdában tipikus esete – kezdett bele az énekesnő, aki a Vasárnapi Blikknek elárulta, mi az a pont, amikor már nem tudja viselni Majka stílusát.

– Peti néha begőzöl és ilyenkor bizony képes egy lépéssel tovább menni annál, amit még szó nélkül tudok hagyni. Durván nekem rongyol és ezen aztán persze mindkettőnknek el tud gurulni a gyógyszere. Ő hajlamos néha igen csúnyán beszélni, ami nekem nem fér bele, és ezt én olyankor szóvá is teszem. Amit azonban nagyon tisztelek benne, hogy mindig bocsánatot kér, ha túllőtt a célon – magyarázta Tóth Gabi, aki azonban egy fontos dolgot kiemelt.

– Nem kell aggódni, a verseny hevében ha keményebbek is vagyunk egymással, kifejezetten jó a viszonyunk. Azt hiszem, bármennyire furcsán hangzik, idén sokkal nagyobb szeretettel ugrottunk egymásnak – nevetett az énekesnő, aki azt is elárulta, néha egy számára nagyon fontos emberhez fűződő kapcsolatára emlékezteti az, ahogyan Majkával egymásnak esnek.