KezdőlapCímlapVisszatér a filmvászonra Bruce Willis!

Visszatér a filmvászonra Bruce Willis!

Alig tudják elhinni a rajongók, hogy igaz.

Elképesztő hírt jelentettek be a súlyos beteg Bruce Willisről, amit a rajongók is alig tudnak elhinni, hogy igaz, de mindenki nagyon örül neki: még egyszer utoljára szerepelhet egy nagy filmben? Ez persze még közel sem biztos, hogy meg is fog történni, de a szándék már megvan a rendező részéről.

Nem akármilyen filmről van szó, hanem Quentin Tarantino utolsó, tizedik filmjéről, amiben a legendát is szívesen látná, hogy méltóképpen búcsúzhasson el a nagy vászontól.

Mint az köztudott, Bruce Willis visszavonult a színészkedéstől, miután egészségi állapota folyamatosan romlik. Az akciósztár családja rendszeresen tájékoztatja a rajongókat a sztár állapotáról, ám az elmúlt időszakban nem tudtak jó hírrel szolgálni. A 68 éves Willis családja körében, visszavonultan él, ám most régi barátja, Quentin Tarantino meghívja egy amolyan „utolsó meghajlásra”, és szeretné, ha szerepelne utolsó mozifilmjében – írja a Blikk.

Quentin Tarantino több interjúban is elmondta, hogy összesen tíz filmet fog készíteni, amelyből kilencet – a Volt egyszer egy Hollywooddal bezárólag – már láthatott a közönség. Most már utolsó filmjén dolgozik, amiben Willisnek is szeretne szerepet adni, még akkor is, ha csak egy rövid megjelenés lenne karakterszerepben.

Hogy Bruce Willis egyáltalán lesz-e olyan állapotban, hogy megjelenjen újra a kamerák előtt, vagy egyáltalán szeretne-e, azt nem tudni egyelőre, mert a legendás rendező még hivatalosan nem kereste meg a családot, de mint mondja, teljes mértékig tiszteletben fogja tartani a döntésüket, bármi is legyen az – nyilatkozta egy informátor az Expressnek.