2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Címlap Vicces és kicsit bizarr történetet mesélt a baglyáról Salma Hayek

Vicces és kicsit bizarr történetet mesélt a baglyáról Salma Hayek

Salma Hayek videón keresztül kapcsolódott be Ellen Degeneres műsorába, a beszélgetés közben pedig a szobában körözött a házi baglya, Kering, akiről elmesélt egy történetet.

Kiderült, hogy a mentett bagollyal csak akkor alszik együtt, amikor a férje nincsen otthon, mivel ő ki nem állhatja. A videó egy pontján a vállára ereszkedik a bagoly, majd Hayek elmondja, mi volt az egyik legkellemetlenebb élménye vele kapcsolatban. A baglyok étkezés után gyakran hánynak szőrcsomót, mivel az elfogyasztott állat szőrét nem tudják megemészteni.

– Annyira tetszett neki a bagoly, hogy azt kérdezgette, hogyan tudom a lakásban tartani, majd csak azt hajtogatta, hogy neki is szüksége van egyre. Aztán az egyik pillanatban, amikor legkevésbé számítottunk rá, rárepült a fejére, majd kihányt egy szőrcsomót, a patkányét, ami a vacsorája volt. Egyáltalán nem akadt ki, tök jól viselte az incidenst, de azért meglepő volt – mondta Hayek, majd a beszélgetés végén elárulta, hogy Harry Styles-ról, az angol énekesről van szó.

Indirekt/24.hu