2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Belföld Vértócsák, pánik és döbbenet Soroksáron

Vértócsák, pánik és döbbenet Soroksáron

A magából kivetkőzött férfi a helyi rendelőintézet előtt tombolt – valószínűleg bedrogozva –, majd elmenekült a kihívott rendőrök elől, akik később elfogták.

Félelmetes perceket éltek át a XXIII. kerületben azok, akik délután a dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézet környékén jártak. Az intézethez közeli utcában egy önmagából teljesen kikelt, több helyen vérző férfi kezdett el üvöltözni, majd a testén szétkente a vérét. A rendelőintézet munkatársai kihívták a rendőrséget, míg a biztonsági őrük és portások más irányba terelték a rendelőintézet előtti járókelőket. Mire kiérkeztek a járőrök, a férfi eltűnt, mindössze vértócsákat és véres ruhadarabokat hagyott hátra – tudta meg a 10perc.hu.

A rendelőintézet a saját közösségi oldalán számolt be az esetről, és a posztjukból kiderül, hogy később elfogták az őrjöngő férfit. Ugyanakkor az egyik kommentelő elmondta, aznap a környék focipályájánál egy hasonló döbbenetes eset történt, és a rendőrök onnan is elszállították a magáról megfeledkező férfit. Sokak szerint drogozás miatt keltek ki magukból a férfiak.

Indirekt/10perc.hu