2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Krausz Gábor Mikes Annának: Az első naptól kezdve tudtam, hogy különleges ember...

Krausz Gábor Mikes Annának: Az első naptól kezdve tudtam, hogy különleges ember vagy

A séf nem fukarkodott a jelzőkkel, szinte szerelmet vallott táncpartnerének.

Hosszú posztot közölt Krausz Gábor azt követően, hogy Mikes Annával megnyerték a Dancing with the Stars című műsort. A séf azzal kezdi írását, nehezen tud bármit is mondani az elmúlt három hónap és főleg a szombat este történéseire.

„Mi csak szerettünk volna jól táncolni, kiadni magunkból a maximumot és egy picivel többet”. Végül köszönetet mondott a stáb nagy részének, a családjának, és persze Mikes Annának:

És természetesen a világ legjobb táncosnőjének, a legeslegjobb tánctanárnak, aki nélkül sehol sem lennék, annyira hálás vagyok neked, hogy megmutattad nekem ezt a világot, az első naptól kezdve tudtam, hogy különleges ember vagy és boldog vagyok, hogy ezt veled élhettem meg.

A DWTS háttérműsorában már beszélt a táncosról.

Az elmúlt három hónapban ténylegesen erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelki társat találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megkaptuk és mindenki megy jobbra-balra. Ezt az idő fogja eldönteni, de nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, nyilvánvalóan a kémia eddig is működött, és remélem, hogy ezután is fog.