KezdőlapCímlapBalázs Klári: „Egyszeriben ránk zúdult a valóság, teljesen összetörtünk”

Balázs Klári: „Egyszeriben ránk zúdult a valóság, teljesen összetörtünk”

Közel négy évtizede hunyt el Molnár Csilla, az 1985. évi szépségkirálynő, a tragédia híre mindenkit sokkolt, hiszen a 17 éves lány önmaga vetett véget az életének.

Balázs Klári a Story magazinnak mesélte el, hogy aznap jókedvűen mentek a szépségkirálynőhöz, amikor az utcában meglátták a mentőautót.

„Először fel sem fogtam, hogy Csilláékhoz jött a mentő, de ahogy kiszálltunk az autóból, majd bementünk a házba, egyszeriben ránk zúdult a valóság. Teljesen összetörtünk. Csilla édesanyja, Marika romokban volt. Pista, az édesapja pedig egy sötét szobában, az ágyon fekve várta a segítséget, olyan rosszul volt” – emlékezett vissza Balázs Klári, aki szerint 1986. július 11-én mintha minden összejátszott volna Molnár Csilla ellen.

– Az édesapja szívgyógyszereit vette be… ha bármi mást szed be, túléli. Ha előbb veszik észre, hogy mi történik odafent, a szobájában, akkor is megmenekül. Vagy ha nem olyan mentő indul el vele, amelyik végül visszafordul, mert nincs benne mentőorvos. Valamiért ezt a kis angyalt a Jóisten nem akarta itt hagyni a földön – magyarázta Balázs Klári, aki azt is megjegyezte, hogy nagy tanulság volt ez mindenkinek, és a szülők többsége azóta sokkal jobban meggondolja, elengedi-e gyermekét egy szépségversenyre.

A Korda házaspár 13 éves korában ismerte meg Molnár Csillát, amikor először tértek be a szülei fonyódi vendéglőjébe. Balázs Klári szerint a lányukként szerették Csillát, és amint megtudták, hogy megnyerte a szépségversenyt, alig várták, hogy gratulálhassanak neki.

Csilla később sokat panaszkodott, hogy átverik és kihasználják. Sajnáltuk és szerettük volna segíteni, egyengetni az útját – mesélte az énekesnő, aki szerint a szépségkirálynő azért vette be a gyógyszereket, hogy ráijesszen az apjára, aki „minden lépését megnehezítette.”

– Pista nehezen viselte, hogy már nem a sikeres és jóképű Molnár István vállalkozóként, hanem a szépségkirálynő édesapjaként emlegetik. Hatalmaskodó ember volt, Csillának pedig elege lett. De nem akart ő meghalni! Hát, fülig szerelmes volt, épp összeköltözést tervezett. Látva a boldogságát, mi Gyurival támogattuk is volna. De az élet végül közbeszólt… – mondta komoran az énekesnő.