2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Bűnügy Rossz hír: egyre valószínűbb, hogy az eltűnt magyar lány maradványaira bukkantak Londonban

Rossz hír: egyre valószínűbb, hogy az eltűnt magyar lány maradványaira bukkantak Londonban

Emberi maradványokra bukkant egy londoni parkban a rendőrség. Nem kizárt, hogy az egy hónappal ezelőtt eltűnt magyar lány holttestét találhatták meg.

Ahogy a Blikk megírta, bűntény áldozata lehetett egy Londonban eltűnt magyar lány, a 20 éves Ákom Ágnes Dóra, aki május 9-én hagyta el észak-londoni otthonát, azóta senki sem látta. Az eltűnését két nappal később, május 11-én jelentették be a szerettei. A brit rendőrök már őrizetbe is vettek egy férfit, akit a lány fogva tartásával és meggyilkolásával gyanúsítanak. A zsaruk szerint Ágnes ismerte a 63 éves férfit.

A legújabb információk szerint a rendőrség emberi maradványokat talált az északnyugat-londoni Neasden Recreation Parkban – írja a Dailymail.

A maradványokat még nem sikerült azonosítani, de Ágnes családját már tájékoztatták az esetről, akiknek szakemberek segítenek feldolgozni az eseményeket.

„Az emberi maradványokat néhány kollégám fedezte fel, akik a környéken kutattak. Ez mindannyunk számára sokkoló és mélyen felkavaró. Különösen Ágnes családját viseli meg, de velük speciális kiképzésben részesült munkatársaink foglalkoznak és próbálják tartani bennük a lelket. Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, mivel ez egy rettenetesen nehéz időszak számukra” – nyilatkozta Neil John főfelügyelő.

„Valószínűleg a törvényszéki kollégáim még egy pár napig a Neadsen parkban maradnak, amíg befejezik a helyszíni vizsgálatokat” – tette hozzá a rendőrtiszt.

Mint kiderült, a férfit, akit a lány megölésével gyanúsítanak, kórházban kezelték, mivel súlyos sérüléseket okozott magának, míg őrizetben volt.

Indirekt/Blikk