2021.06.15
Jolán, Vid
Kezdőlap Belföld Megrendítő vallomás Böröndi Tamásról: „19 napig harcolt keményen a kórházban”

Megrendítő vallomás Böröndi Tamásról: „19 napig harcolt keményen a kórházban”

Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója az ATV Start Plusz című műsorában emlékezett a hétfőn elhunyt Böröndi Tamásra. Reviczky Gábor pedig a közösségi oldalán búcsúzott.

Mint írtuk, hétfőn este elhunyt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója, megannyi színházi darab és több tévéfilm szereplője, az ország legismertebb mosolygyártója. A szomorú hírt a teátrum közölte a közösségi oldalán. Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója az ATV Start Plusz című műsorában beszélt az elhunyt művészről.

“Tamás 19 napja volt kórházban és harcolt keményen. És amikor nézem azt a csoportot, amit Anna, Götz Anna, a felesége létrehozott, hogy küldjük az energiát Tamásnak, akkor is látom özönleni rá az üzeneteket, az elmúlt napokban és hetekben… hogy hány ember volt, aki szerette, és megállás nélkül pittyeg a telefonom most is…. én csak abban bízom, hogy legalább ezt most … nem most érzi… és látja…” – mondta elcsukló hangon Csutka István.

Csutka István szerint Böröndi Tamás az egyik legnagyobb nevettető volt, akivel biztos, hogy nem csak a munka, hanem az élet is vidám volt. Azt is hangsúlyozta, milyen hihetetlen munkabírással dolgozott, hozzátéve: Böröndi a legendás Vidám Színpadi korszak fiatal generációját képviselte, akik színvonalasan tudták képviselni a műfajt.

Csutka István a közösségi oldalán is megemlékezett Böröndi Tamásról. Egy hosszú bejegyzésben mesélt róla, és egy közös képet és megosztott a színésszel.

Indirekt/Blikk