2021.08.02
Lehel
Kezdőlap Belföld A Fradi kapusa topbajnokság topcsapatában folytathatja

A Fradi kapusa topbajnokság topcsapatában folytathatja

Dibusz Dénes menedzsere, Schultz Levente nyíltan beszélt arról, hogy a 30 éves, kiváló formában védő kapus már nem lenne Fradi-játékos, ha nem jön a vírus és az ezzel járó gazdasági válság.

„Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus, és az ezzel járó gazdasági nehézségek, akkor Dénes már valószínűleg a Besiktast erősítené” – mesélte. És folytatta azzal, hogy hamarosan ismét felcsillanhat a lehetőség Dibusz előtt.

„A török klub az­óta sem igazolt új kapust, így ez a lehetőség továbbra is él. Dénesnek francia és német ajánlata is volt, de azok szakmailag nem voltak tökéletesek. Topbajnokság esetén ugyanis legrosszabb esetben egy középcsapat, más ligában pedig csak a topcsapatok jö­hetnek szóba, hiszen a Fradinál elért szintnél nem szeretne lejjebb adni.

Dénesnek még hároméves szerződése van, vagyis ki kell őt vásárolni. Jelenleg a Transfermarkt kétmillió euróra (nagyjából 721 millió forintra – a szerk.) becsüli az értékét, ami reálisnak tűnik. Természetesen egy Juve elleni kiváló teljesítmény tovább növelhetné ezt az összeget.

Indirekt/player.hu