2023.03.30
Zalán
Kezdőlap Uncategorized Mi történhetett: Pápai Joci nélkül nyaralt a családja

Mi történhetett: Pápai Joci nélkül nyaralt a családja

Pápai Joci a járvány okozta korlátozások után belevetette magát a munkába, szinte minden koncertfelkérésre igent mondott. Ennek azonban a pihenés és családja látta a kárát. Az énekes tavasz óta minden hétvégén koncertezik, és a hétköznapjai is szinte percre be vannak táblázva.

– Nagyon durva nyarat tudhatok magam mögött, talán még sosem volt ennyi fellépésem, mint idén. Az elmúlt két év viszontagságai után úgy voltam vele, örülök, hogy újra koncertezhetünk, és próbáljunk minél több emberhez eljutni – magyarázta lapunknak Joci, aki érzi, hogy kissé túlhajtotta magát.

– Nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt, és olykor nemet mondani. Tanulom ezt a folyamatot, mert érzem, hogy már nem vagyok olyan fiatal. A szívem viszont visz előre, hiszen a fél életemen át azért küzdöttem, hogy sikeres legyek, most, hogy elértem, szeretném megélni. Egyre nagyobb tömegekhez jutok el, akiktől rengeteg erőt és szeretet kapok a folyatáshoz. Ugyanakkor tudom, hogy figyelnem kell magamra és az egészségemre, mert ez hosszútávon nem bírható.

Az énekesnek szeptember végéig tart a szezon, utána viszont megkezdődnek a TV2 Sztárban Sztár leszek! élő showműsorai, amelyekre már most elkezdték a felkészülést.

– Idén is nagyon sok a tehetség, de jött egy új generáció, amelynek képviselői teljesen más színt hoznak a műsorba. Korábban mindig én voltam az a mester, aki a kevésbé jó hangú, de karakteres versenyzőknek is adott esélyt, most viszont egy ilyen énekesem sem volt, a többiek csapatában viszont akadt. Úgy tűnik megirigyelték tőlem – nevetett fel Joci, akinek idén a munka miatt arra sem volt ideje, hogy a családjával elmenjen nyaralni akár csak néhány napra.

– Hiába próbáltam, nem tudtam megoldani, hogy elutazzak. Azt azonban nem várhattam el, hogy a feleségem is itthon maradjon a gyerekekkel, így ők nélkülem mentek idén nyaralni. Szomorúak voltunk, hogy így alakult, aggódnak is értem, nehogy túlhajtsam magam, de közben nagyon megértőek és támogatnak, mert tudják, hogy ez nekem mennyire fontos.

Ha a kétgyermekes édesapának akad egy kis szabadideje, azt a családjával tölti. Anitával viszont ritkán tudnak kettesben elszabadulni.

– Mindenhová a gyerekekkel együtt megyünk, mert ha két napig nem látjuk őket, már megőrjít a hiányuk. Arra nincs receptünk vagy kimondott szabályunk, hogy a feleségemmel mikor romantikázunk, amikor épp alkalom adódik rá. Eddig a gyerekeinkre szántunk minden időt, nem igazán figyeltünk arra, hogy kettesben legyünk. Most viszont, hogynagyobbak, és nincs már annyira szükségük ránk, meg kell tanulnunk újra házaspárként együtt lenni Anitával. Ennyi év után is rajongva imádjuk egymás.

Indirekt/Blikk