2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Mínuszokkal indulnak a reggelek a héten, de napközben lesz miért örülni

Mínuszokkal indulnak a reggelek a héten, de napközben lesz miért örülni

A mai időjárás Budapesten napos és száraz lesz, többnyire mérséklet légmozgással. Nappal 13-14 fokot mérhetünk, estére 5 fokra hűl le a levegő.

Az ország többi részén is derült, csapadékmentes idő várható, legfeljebb az Alpokalja térségében jelenhetnek meg fátyolfelhők az esti óráktól. A keleti, délkeleti szél többfelé megélénkül, Sopron környékén meg is erősödhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11-16 fok között alakul, késő estére -1 és +6 fok közé hűl le a levegő.

A holnapi időjárás kezdetben ködös lesz, később azonban több órára is kisüthet a nap. Napközben nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de a Tiszántúlon egész nap derült marad az ég. A nap második felében a Dunántúlon néhol előfordulhatnak gyenge esők, záporok. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11-16 fok között várható.

kezdetben az ország nagyobb részén felhős lesz az ég, a kevésbé felhős tájakon pedig köd képződhet, amely délelőtt feloszlik. A felhőzet egyre nagyobb területen szakadozik, és több órára kisüthet a nap. A nap első felében nyugaton és délen helyenként előfordulhatnak gyenge esők, záporok, a légmozgás mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12-16, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +6 fok között alakul.

Csütörtökön gyengén felhős, napos, száraz idő várható. A keleti szél gyenge vagy mérsékelt lesz A legmagasabb nappali hőmérséklet 12-16, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +6 fok között várható.

Pénteken derült, napos, száraz idő várható. A délkeleti vagy keleti szelet többnyire gyenge vagy mérsékelt, helyenként erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13-18, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +6 fok között alakul – írja a met.hu.