2022.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Völgyi Zsuzsi eddig bírta: válik a férjétől

Völgyi Zsuzsi eddig bírta: válik a férjétől

Próbálták megmenteni a kapcsolatuk Gáborral, de nem sikerült. Az énekesnő a munkába temetkezik.

Minden remény szertefoszlott, a jövő év elején hivatalosan is lezárja a házasságát Völgyi Zsuzsi, mert szeretné az életét tiszta lappal folytatni – írja a Story magazin.

Az énekesnő tavaly a Blikknek számolt be arról, hogy a házassága zátonyra futott, amelynek oka nem harmadik fél volt, hanem az évek óta tartó építkezés, ami alatt a nyugodt otthon légkörének hiánya felőrölte szerelmüket. Pár hónappal később aztán úgy döntöttek a férjével, megpróbálják megmenteni kapcsolatukat. És bár idén januárban már ott tartott a házaspár, hogy meggondolták magukat, azaz válás helyett ismét boldogságban, egy családként éltek együtt, most végül mégis úgy határoztak, nem folytatják tovább együtt a férjével, Gáborral.

„Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig az anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban” – emlékszik vissza az énekesnő a pontra, amikor úgy érezte, elege lett.

– Vajmi kevés a mindennapokban, hogy egy férj, egy édesapa egy héten egyszer-kétszer van a családjával. Miközben én egyedül vásárolok, cipekedem, intézem a gyerekünk életét, mellette pedig dolgozom. Rájöttem, hogy igaziból évek óta egyedülálló anyuka vagyok. Pedig nekem a család nem ezt jelenti. Nem erre vágytam, amikor Gábornak igent mondtam – mondta a lapnak Völgyi Zsuzsi, aki élete legnagyobb csalódásaként éli meg a válást.

Az a tisztességes, ha hivatalosan is lezárjuk a házasságunkat, és tiszta lappal kezdjük újra az életünket, külön-külön. Úgy döntöttem, jövő év elején beadom a válókeresetet, és elválunk a férjemmel

– árulta el Völgyi Zsuzsi, aki arról is beszélt, hogy a férje még hisz benne, hogy újra egy család lesznek, ám ő már nem kerget kósza ábrándokat, az érzései pedig már barátivá szelídültek.