2022.11.29
Taksony
Kezdőlap Címlap Így van most a koronavírusos Berki Mazsi

Így van most a koronavírusos Berki Mazsi

Berki Krisztián élőben jelentkezett, elmondva, hogy van a koronavírusos Mazsi.

Berki Mazsi az Instagramon osztotta meg, hogy elkapta a koronavírust. Berki Krisztián felesége egy oltási kampány kedvéért teszteltette magát koronavírusra, ami pozitív eredményt hozott. Az immáron büszke édesanya ezután megcsináltatta a PCR-tesztet is, ami ugyanezt az eredményt hozta.

Berki Krisztián most élőben jelentkezett, a videóben pedig Mazsi is felbukkant, aki elárulta, hogy ő is és a kis Emma jól vannak. Az újdonsült anyuka bevallotta, hogy már pénteken furcsán érezte magát, de akkor sem gondolt még a vírusra. Úgy hitte, mivel a férje valamivel megríkatta, és a szülés óta amúgy is érzékenyebb, ezért fáj a szeme, folyik az orra és fáradtabb.

– Semmi tünetem nem volt, azt hittem arcüreggyulladásom lesz, amire én egyébként gyerekkorom óta hajlamos vagyok – mesélte Mazsi.

Elmondta azt is, hogy nyáron sokkal betegebbnek érezte magát, akkor viszont nem mutatták ki a szervezetében a koronavírust. Most egy kampány kedvéért teszteltette magát, majd megdöbbenve vette tudomásul, hogy az eredmény pozitív. Most viszont kevésbé érzi magát betegnek.

Beki Krisztián is elmondta, hogy Mazsinak tényleg nem voltak komoly tünetei, de ki tudja, mi lett volna, ha a felesége a teszt helyett inkább meglátogatja a nagymamáját, ahogyan tervezte is. A botrányhős arra kér mindenkit, hogy vegyék komolyan a járványt és mindenki vigyázzon magára.

Indirekt/Blikk